Gerechtsdeurwaarders

Een gerechtsdeurwaarder heeft een belangrijke rol bij het innen van openstaande schulden. Dit kan op verschillende manieren. Wij kiezen voor een respectvolle en eerlijke methode: sociaal verantwoord incasseren.

Het keurmerk SVI is het bewijs dat een gerechtsdeurwaarder de uitgangspunten van sociaal verantwoord incasseren heeft geïmplementeerd in de organisatie. De medewerkers houden rekening met de belangen van de schuldeiser én de klant en zoeken naar een oplossing voor de betaalachterstand. Dat is goed voor de reputatie van het bedrijf én voor de gehele sector. Samen maken we de incassowereld een stuk socialer.

Zo werkt het

Laten we maar meteen duidelijk zijn: sociaal verantwoord incasseren betekent niet dat schulden worden kwijtgescholden. Integendeel. Het is een incassomethode die er juist voor zorgt dat iemand zijn of haar financiële problemen onder ongen komt en ermee aan de slag gaat. Bij SVI zijn we ervan overtuigd dat dit wordt bereikt door duidelijk te communiceren, waar nodig een helpende hand te bieden en met elkaar in gesprek te blijven.

Sociaal Verantwoord Incasseren is:

  • Duidelijk en vriendelijk communiceren
  • De klantrelatie behouden
  • Zorg voor de klant
  • Aandacht voor de belangen van de schuldeiser
  • Goed voor de reputatie van jouw bedrijf of organisatie

Benieuwd naar meer?

Vraag de digitale brochure aan.